Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Havana - Jose Martí International Airport

Havana Airport ligt op 15 km (negen mijl) van het centrum van de stad. De luchthaven verwerkt jaarlijks ongeveer vier miljoen passagiers. Per taxi is het oude centrum van Havana in een halfuur te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

De luchthaven ligt 15 km (9 mijl) ten westen van Havana.

Parkeren op de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In Terminal 3 zijn twee geldautomaten die Cuban Convertible Pesos (CUC) uitgeven. Vlak bij de hoofduitgang bevindt zich een geldwisselkantoor van Cadeca voor het wisselen of kopen van valuta.

Luchthavencode

HAV

Telefoonnummer luchthaven

+53 7335-777

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In Terminal 3 zijn twee geldautomaten die Cuban Convertible Pesos (CUC) uitgeven. Vlak bij de hoofduitgang bevindt zich een geldwisselkantoor van Cadeca voor het wisselen of kopen van valuta.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vanaf Terminal 3 vluchten naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam-Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Vervoer tussen de terminals Ieder uur vertrekt er een openbare bus tussen de terminals. Terminal 1 De thuisbasis van alle binnenlandse vluchten ligt op vijf km afstand van Terminal 3. Terminal 2 Terminal 2 wordt gebruikt door Amerikaanse chartervluchten en ligt op 2 km afstand van Terminal 3. Terminal 3 De internationale terminal is de grootste van de luchthaven José Martí en wordt gebruikt door alle passagiers van directe vluchten naar en van Europa, Canada, de Caraïben, Mexico en Latijns-Amerika. Terminal 5 Terminal 5 wordt uitsluitend gebruikt door binnenlandse luchtvaartmaatschappijen.

Aantal terminals

Vier

Boek een vlucht naar Havana

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Havana

Powered by
 

Huur een auto in Havana

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com