Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Havana - Jose Martí International Airport

Havana Airport ligt op 15 km (negen mijl) van het centrum van de stad. De luchthaven verwerkt jaarlijks ongeveer vier miljoen passagiers. Per taxi is het oude centrum van Havana in een halfuur te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Havana Airport heeft een beperkt aantal winkels waar eten en drinken en souvenirs worden verkocht. Na de veiligheidscontrole in Terminal 3 is er een dutyfreewinkel waar alcohol, koffie, tabakswaren en muziek verkrijgbaar zijn.

Internet

In de vertreklounge staan vier vaste computers met internettoegang. Hiervan kan gebruik worden gemaakt door met Cuban Convertible Pesos (CUC) bij de balie een Etecsa-internetkaart te kopen voor één uur internettoegang.

Eten & drinken

In Terminal 3 is één café waar sandwiches, koffie en (alcoholische) dranken worden geserveerd. In de vertreklounge van Terminal 3 vindt u bars, café's en een aantal restaurants en  worden ijsjes verkocht.

Boek een vlucht naar Havana

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Havana

Powered by
 

Huur een auto in Havana

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com