Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Havana

Taxi

Er zijn volop gele toeristentaxi's in Havana, naast de iets duurdere cocotaxi's – gele, eivormige gemotoriseerde driewielers. In de stad zijn taxi’s een snel en voordelig vervoermiddel. De cocotaxi’s zijn niet altijd de veiligste optie. Let bij het instappen altijd goed op dat de bestuurder de taximeter aanzet.

Te voet

De beste manier om de kronkelige straatjes van Oud Havana te verkennen is te voet. Een wandeling langs de Malecón bij zonsondergang is een absolute must. Als u even uit wilt rusten zijn er genoeg plekjes om wat te drinken of lekker te zitten en mensen te kijken.

Huur uw auto

Hoewel een auto niet per se nodig is in Havana kunt u een klassieke oldtimer (met bestuurder) of een moderne auto huren. De meeste wegen verkeren in redelijke staat, maar houd rekening met gaten of andere schade. Let op, want naast voetgangers op de weg, zal je ook nog paard-en-wagens tegenkomen.

Vervoersinformatie

Bij de meeste grote hotels vindt u Gran Car, het staatsbedrijf dat antieke auto’s verhuurt. De huur is altijd inclusief een bestuurder. Vanaf 2011 staat de Cubaanse overheid ook toe dat Cubanen hun eigen klassieke auto verhuren met zichzelf als bestuurder. Voor meer informatie over deze nieuwe legale optie kunt u het beste contact opnemen met het casa particular-netwerk (organisatie die kamers verhuurt bij Cubaanse gastgezinnen). Het is niet toegestaan om een auto op straat aan te houden. Ook zijn er bicitaxis (fietstaxi’s) met een speciale vergunning om toeristen te vervoeren. De meeste hebben deze echter niet.

Boek een vlucht naar Havana

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Havana

Powered by
 

Huur een auto in Havana

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com