Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Curacao International Airport

De moderne internationale luchthaven van Curaçao is geschikt voor alle typen toestellen en wordt door zijn strategische ligging tussen Noord- en Zuid-Amerika gebruikt voor geregelde vluchten van en naar Europa, het Noord-Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De luchthaven werd in 2006 voor een bedrag van USD 44 miljoen gebouwd en heeft een capaciteit van 1,6 miljoen passagiers per jaar, met mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden naar 2,6 miljoen passagiers. Curaçao International heeft met 3410 meter de langste startbaan van het Caribisch gebied.

Fly to this airport with KLM

Bus

Goedkope lokale bussen rijden elke 45 minuten van de oostkant van het luchthavengebouw naar Willemstad – op de nummerplaat van de bussen staat het woord “BUS”. Een enkeltje kost rond de Nafl 2 (USD 1,25). Bel + 5999 868 4733 voor meer details.

Taxi

De vele officiële taxi’s op Curaçao zijn makkelijk te herkennen aan een duidelijk logo en de letters TX op de nummerplaat. Taxichauffeurs moeten in het bezit zijn van een identiteitskaart en een tarievenlijst. Elke taxi is uitgerust met een meter met standaardtarieven, die gelden voor maximaal vier personen inclusief bagage. De rit van 20 minuten van de luchthaven naar Willemstad kost ongeveer Nafl 55 (USD 30). De chauffeur verwacht een fooi van 10% en tussen 23.00 en 06.00 uur geldt een toeslag van 25%.

Auto

De meeste bezoekers van Curaçao huren een auto of een jeep om de beste stranden en duikstekken op het eiland te verkennen. Op de luchthaven is een ruim aanbod aan autoverhuurbedrijven van ondermeer Avis, Budget, National en Hertz. Bezoekers die een bezoek willen brengen aan het Christoffel National Park doen er goed aan een stevige terreinwagen te huren. Bestuurders moeten er rekening mee houden dat de wegen op het hele eiland druk zijn en dat de bewegwijzering te wensen overlaat.

Boek een vlucht naar Curacao

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Curacao

Powered by
 

Huur een auto in Curacao

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com