Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Curacao International Airport

De moderne internationale luchthaven van Curaçao is geschikt voor alle typen toestellen en wordt door zijn strategische ligging tussen Noord- en Zuid-Amerika gebruikt voor geregelde vluchten van en naar Europa, het Noord-Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De luchthaven werd in 2006 voor een bedrag van USD 44 miljoen gebouwd en heeft een capaciteit van 1,6 miljoen passagiers per jaar, met mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden naar 2,6 miljoen passagiers. Curaçao International heeft met 3410 meter de langste startbaan van het Caribisch gebied.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Naast de lokale kunstnijverheid en souvenirs bij Britt Shop staat Curaçao bekend om het gevarieerde aanbod aan elektronica en hightech gadgets van grote merken als Panasonic, Sony, Samsung, Sharp, Nikon, Canon en Yamaha bij Omni Electronics. Het aanbod aan hightech artikelen bestaat onder andere uit digitale camera’s, plasma- en LCD-tv’s, micro-audiosystemen en accessoires. De prijzen zijn concurrerend vergeleken met Europese prijzen. Om alle uitgaven te financieren kunt u op de luchthaven terecht bij een automatische wisselkiosk, enkele banken en een geldautomaat.

Eten & drinken

Bij drie vestigingen van Café Barista kunt u genieten van de beste koffie met taart en verse baguettes, en in de gezellige 5 Star Sports Bar kunt u zowel voor als na de veiligheidscontrole terecht voor bier en snacks bij het geluid van vier grote tv-schermen. De keuze aan fastfood bestaat uit Wendy's voor hamburgers en Cinnabon voor verse cinnamon rolls.

Boek een vlucht naar Curacao

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Curacao

Powered by
 

Huur een auto in Curacao

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com