Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Boek vliegtickets naar de Nederlandse Antillen voor een Caribische vakantie met een Nederlands-Franse sfeer op de stranden van St Maarten en St Martin, en bewonder de enorme monolithische zwerfkeien op Aruba. Reis naar de Nederlandse Antillen om te duiken tussen het koraal en de schitterende tropische vissen voor de kust van het eilandje Klein Bonaire. Vliegtickets naar de Nederlandse Antillen bieden bezoekers een romantische zeiltocht onder de sterrenhemel op een originele jonk op Bonaire. Geniet van een ontspannen stedentrip in de Nederlandse Antillen in de hoofdstad Kralendijk met fraaie Nederlandse koloniale architectuur. Boek een ticket naar Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen en bezoek de hoofdstad Willemstad, een Unesco Werelderfgoed met pastelkleurige huisjes langs de Handelskade. Zeilliefhebbers kunnen meedoen aan de America's Cup tijdens de St Maarten 12 Metre Challenge. Natuurliefhebbers genieten van het ruige landschap en de oude ruïnes in Aruba's Arikok Nationaal Park.

Geniet tijdens uw vakantie op de Nederlandse Antillen van verse garnalen, kreeft en pittige curry met geitenvlees en sluit de maaltijd af met een glas zoete Curaçao likeur. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar de Nederlandse Antillen. Boek uw vliegtickets naar de Nederlandse Antillen om topevenementen mee te maken, zoals de muziek en dans tijdens de Carnavalsoptochten op Curaçao in februari. Watersportliefhebbers mogen de Sailing Regatta in oktober op Bonaire niet missen.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com