Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

St Maarten Princess Juliana Airport

Sint-Maarten opende in 2006 de vier verdiepingen tellende luchthaven, die jaarlijks meer dan 1,7 miljoen bezoekers verwerkt. De luchthaven is een hub voor veel Noordoost-Caribische eilanden zoals St Barts, Nevis, Anguilla, Antigua, Saba, Sint- Eustatius en Saint Kitts. Princess Juliana Airport ligt 15 km (9 mijl) ten noordwesten van Philipsburg (de hoofdstad van Sint-Maarten). De beste manier om van de luchthaven naar de stad te reizen is per taxi.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Princess Juliana Airport heeft een gevarieerd aanbod aan winkels die taxfree-artikelen verkopen, zoals alcohol, tabak, cosmetica en parfum. Andere winkels verkopen souvenirs, lederwaren, geschenken, sieraden en T-shirts.

Internet

Snelle en draadloze internettoegang is overal in de luchthaven beschikbaar. Reizigers zonder paltop kunnen gebruikmaken van de kleine cabines/kiosken met internetverbindingen.

Eten & drinken

Eetgelegenheden liggen verspreid over de luchthaven. Eet een hapje bij Quiznos Sub, Grab n' Go, Domino's Pizza, Teriyaki Experience of Different Twist Pretzel. Neem een drankje bij de Caribbean Express Bar &Grill of Kaffe. Plantation Grill and Bar is een full-service restaurant. Eten op de luchthaven is iets duurder dan in de stad.

Boek een vlucht naar Sint Maarten

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sint Maarten

Powered by
 

Huur een auto in Sint Maarten

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com