Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Sint-Maarten

Auto

Taxikosten kunnen behoorlijk oplopen, aangezien de bezienswaardigheden en attracties zich verspreid over het eiland bevinden. Een auto huren is de verstandigste oplossing. U hebt op dit gebied meerdere mogelijkheden. De huur is laag voor het Caraïbisch gebied, maar de brandstofkosten zijn hoog. Vanwege de valutakoers is het praktischer om in Sint-Maarten te huren. Hoewel u met een auto de vrijheid hebt om het eiland te verkennen, vormt het parkeren in Philipsburg, Grand Case en Marigot vaak een probleem. Ook is de bewegwijzering minimaal. Laat geen waardevolle spullen in de auto achter.

Taxi

Houd een taxi aan op straat of bel de Dutch Taxi Dispatch (tel.: #147) of de French Taxi Dispatch (tel.: 590/875 654). Er zijn geen meters; de tarieven zijn afhankelijk van zones. Ook ligt het tarief 25% hoger tussen 22.00 uur en middernacht en 50% hoger van middernacht tot 06.00 uur. Veel chauffeurs verhuren zichzelf ook als gids.

Te voet

Wandelen is een goede optie als u in Marigot, Maho, Philipsburg of Grand Case bent. Het is niet raadzaam om op de weg te lopen: er zijn vaak files en u kunt gemakkelijk verdwalen.

Bus

Privévervoersbedrijven beheren de buslijn van Philipsburg en Marigot. Tijdens de piekuren (8.00 tot 10.00 uur en 14.00 tot 18.00 uur) rijden de bussen ongeveer om de tien minuten. Er gelden vaste prijzen van de luchthaven naar Philipsburg en Marigot. Houd er rekening mee dat u moet overstappen als u naar Marigot gaat. Er is ook netwerk met minibusjes. De haltes zijn langs de weg aangegeven, maar u kunt overal langs de route in- of uitstappen.

Huur uw auto

Met een goede kaart is het niet moeilijk om de weg te vinden op Sint Maarten. Er zijn maar een paar wegen van het Franse noorden (St. Martin) naar het Nederlandse zuiden (Sint Maarten). In de steden kan parkeren lastig zijn; kom vroeg om een gratis plekje te vinden en let op dat u niet in een verboden zone parkeert.

Vervoersinformatie

Overdag is er vaak veel verkeer als de schepen hebben aangelegd. Hoewel de inwoners beweren dat het moeilijk is te verdwalen, raakt u toch gemakkelijk de weg kwijt. De bewegwijzering is slecht en de wegen zijn niet altijd goed onderhouden.

Boek een vlucht naar Sint Maarten

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sint Maarten

Powered by
 

Huur een auto in Sint Maarten

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com