Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Budapest Ferihegy Airport

Budapest Ferihegy, de drukste luchthaven van Hongarije en ook wel bekend als Budapest Ferenc Liszt International, verwerkt jaarlijks rond de 8,9 miljoen passagiers via drie terminals en is een van de snelst groeiende luchthavens ter wereld. Het centrum van Boedapest ligt 16 kilometer (10 mijl) naar het noordwesten (een autorit van zo’n 25 minuten).

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

16 km ten zuidoosten van Boedapest.

Parkeren op de luchthaven

Het pay-and-display parkeerterrein voor kort parkeren bij de terminals heeft een parkeerlimiet van 60 minuten. Parkeerterreinen voor kort parkeren zijn beschikbaar voor alle drie de terminals. Voor parkeren voor een periode van acht dagen of meer gelden kortingen. Vanaf een beveiligd parkeerterrein bij Terminal 2 rijdt eveneens een minibus.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

Telefoonnummer luchthaven

+36 (0) 1296 9696

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM voert vluchten uit vanuit Terminal 2A naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Vervoer tussen de terminals

Tussen de terminals rijdt een gratis shuttleservice per minibus. Er is een overdekte wandelgang tussen Terminal 1 en 2.

Terminal 1

De Europese budgetluchtvaartmaatschappijen maken gebruik van deze terminal. De check-in is op de begane grond.

Terminal 2A

Europese luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanuit Terminal 2A. U vindt de check-in op de eerste verdieping van het terminalgebouw. Halverwege 2012 wordt dit gesloten in verband met werkzaamheden.

Terminal 2B

Hoewel Terminal 2B verbonden is met Terminal 2A, is 2B een aparte terminal, die in 1997 is geopend. De terminal is bestemd voor internationale luchtvaartmaatschappijen. De check-in vindt u op de eerste verdieping van het terminalgebouw.

Aantal terminals

Boek een vlucht naar Boedapest

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Boedapest

Powered by
 

Huur een auto in Boedapest

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com