Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

PRG

Praag

Boek uw vliegtickets naar Praag om te genieten van klassieke muziek, het uitstekende bier en een romantische vakantie.

Activiteiten

Uw vakantie begint goed met een romantische ochtendwandeling langs de Vlatavarivier vanaf Staré Město terwijl u de standbeelden op de Karelsbrug bewondert. Aan de overzijde van het water wacht het indrukwekkende Kasteel van Praag dat ‘s avonds fraai verlicht wordt.

Meer activiteiten

Winkelen

Bloedrode granaatstenen en houten marionetten zijn bijzondere souvenirs van uw vakantie in Praag. Hier kunt u snuffelen in de leuke boetiekjes aan de geplaveide straatjes van Mala Strana, omringd door fraaie kerken en gezellige kelderrestaurants.

Meer winkelen

Restaurants

Bezoekers genieten tijdens hun reis naar Praag niet alleen van varkensvlees, koolgerechten en dumplings, maar ook van het uitstekende bier. Om het uitstekende gerstenat en de stevige Praagse gerechten te proeven, schuift u gewoon aan bij een van de lange gemeenschappelijke tafels.

Meer restaurants

Uitgaan

Cultuurliefhebbers boeken hun vliegtickets naar Praag om te genieten van gerenommeerde klassieke muziek. Na uw vlucht naar Praag is een operavoorstelling een echte traktatie. Geniet van een voorstelling in The Estates Theatre, het Nationale Theater of de Staatsopera.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Praag. Boek uw vliegtickets in mei om de optredens van het Prague International Music Festival bij te wonen of plan uw vakantie tussen december en februari om met uw partner over de dansvloer te zwieren tijdens het Praagse balseizoen.

Boek een vlucht naar Praag

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Praag

Powered by
 

Huur een auto in Praag

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com