Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Geneva International Airport

De tweede luchthaven van Zwitserland ligt op de grens met Frankrijk en verwerkt 13 miljoen passagiers per jaar vanuit een enkele terminal. Geneva International Airport ligt vier kilometer ten noordwesten van het centrum van de stad. Per trein duurt deze reis slechts zes minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

4 km ten noordwesten van Genève.

Parkeren op de luchthaven

Ondergrondse en bovengrondse parkeergarages bieden mogelijkheden voor lang en kort parkeren. In parkeergarage P51 is de mogelijkheid voor lang parkeren het voordeligst. Parkeerplaatsen kunnen niet worden gereserveerd. Met valetparking bent u wel verzekerd van een plek.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

GVA

Telefoonnummer luchthaven

+41 (0) 22 717 7105

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM vliegt vanaf Geneva International met rechtstreekse vluchten naar Nederland en London City. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Dit zijn slecht handige tips – controleer altijd van tevoren uw vluchtgegevens.

Terminal 1

Vluchten vanaf Terminal 1 vertrekken naar Europese en intercontinentale bestemmingen. De incheckbalies zijn op de begane grond van het terminalgebouw. Er zijn selfservice incheckautomaten beschikbaar, en bij sommige luchtvaartmaatschappijen kunt u de dag voor uw vlucht al inchecken.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Geneve

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Geneve

Powered by
 

Huur een auto in Geneve

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com