Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Geneva International Airport

De tweede luchthaven van Zwitserland ligt op de grens met Frankrijk en verwerkt 13 miljoen passagiers per jaar vanuit een enkele terminal. Geneva International Airport ligt vier kilometer ten noordwesten van het centrum van de stad. Per trein duurt deze reis slechts zes minuten.

Fly to this airport with KLM

Trein

De trein is de snelste en makkelijkste manier van reizen tussen de luchthaven en het centrum van Genève. Treinen rijden elke 20 minuten tussen 05.30 en 24.00 en doen er slechts zes minuten over om het stadscentrum te bereiken. De luchthaven heeft een rechtstreekse toegang tot het treinstation, maar aangezien het zo’n vijf minuten lopen is van de aankomsthal naar het station, is een koffer met wieltjes een uitkomst. U kunt een gratis Unireso-kaartje afhalen bij de automaat in het bagagegebied in de aankomsthal. Met dit kaartje heeft u gedurende 80 minuten onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer. 

Bus

Buslijn 10 rijdt elke ten minuten vanaf een halte voor het treinstation bij de vertrekhal, en de rit duurt ongeveer 15 minuten. Pak een gratis Unireso-ticket mee van de automaat in de bagagehal. Dit ticket is beschikbaar voor alle passagiers en biedt 80 minuten lang onbeperkt reizen met het openbaar vervoer.

Taxi

Een taxirit vanaf de aankomsthal naar het centrum van Genève duurt ongeveer 15 minuten en kost zo’n SFr 35. Dit is de handigste optie als u veel bagage heeft.

Auto

De luchthaven ligt vier kilometer van het centrum van de stad. Met auto is dit een rit van ongeveer 15 minuten. Rijd naar het zuidoosten over de Route de Meyrin en volg de borden naar het centrum. Op de luchthaven zijn huurauto’s beschikbaar. Breng de huurauto altijd terug naar dezelfde sector (de Franse of Zwitserse sector) als waar u de auto heeft opgehaald; anders wordt er een flinke boete opgelegd.

Boek een vlucht naar Geneve

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Geneve

Powered by
 

Huur een auto in Geneve

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com