Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Genève

Bus

Unireso beheert het betrouwbare busnetwerk van Genève. Bussen rijden van 6.00 uur tot middernacht en in het weekend rijdt er een nachtbus. Op elke halte vindt u een tijdsschema en routebeschrijvingen.

Taxi

In Genève kunt u een taxi vinden op de luchthaven, het centrale treinstation (Gare Cornavin) en 60 officiële standplaatsen verspreid over de stad. U kunt ook op straat een taxi aanhouden. De meeste bestuurders spreken Engels.

Te voet

Lopen is vaak de beste keuze voor korte afstanden. Wandel over de promenade langs het Meer van Genève naar Bain des Pâquis en de Botanische Tuinen, en geniet van het uitzicht op de Jet d'Eau fontein en de besneeuwde top van de Mont Blanc. Veel bezienswaardigheden zijn te vinden rond de kronkelige straatjes van het voetgangersgedeelte van de Oude Stad aan de linkeroever.

Huur uw auto

Genève is goed bereikbaar vanuit andere delen van Zwitserland, Frankrijk en Italië. De stad is verdeeld in verschillende parkeerzones, aangegeven met kleuren – let goed op de tijdslimiet, tarieven en eventueel benodigde parkeervergunning. Er zijn ook Park & Ride-locaties aan de buitenrand.

Vervoersinformatie

Bij aankomst in uw hotel ontvangt u de gratis Genève vervoerskaart waarmee u onbeperkt toegang heeft tot het openbaar vervoer, inclusief bussen, trams, treinen en mouettes. Bezoekers die buiten Genève verblijven, kunnen de Carte 24 Heures kopen, een dagpas die geldig is voor het hele openbaarvervoernetwerk.

website van TPG (Geneva Public Transport) 

Boek een vlucht naar Geneve

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Geneve

Powered by
 

Huur een auto in Geneve

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com