Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Zurich Airport

De intercontinentale hub van Zwitserland is een favoriete plek voor zowel shoppers als vliegtuigspotters. Meer dan 23 miljoen passagiers reizen jaarlijks door het stijlvolle, vernieuwde Zurich Airport. Het centrum van Zürich ligt op een afstand van slechts 12 km (8 mijl) (ongeveer 10 minuten met de trein).

Fly to this airport with KLM

Trein

Het is zeer eenvoudig om op het station van de luchthaven op de trein te stappen naar het centrum van Zürich of een SBB-intercityaansluiting te nemen. Tijdens de spits rijden er elke 10 minuten S-Bahn-treinen vanaf het Airport Centre naar het centraal station in Zürich, en u bent er in ongeveer 10 minuten. De prijs van een enkeltje is CHF 3,20. Passagiers die vanaf Zurich Airport vliegen kunnen gebruikmaken van de Fly Rail-incheckservice bij meer dan 50 stations verspreid over het land.

Bus

Reguliere busdiensten worden uitgevoerd vanaf de busterminal. De bussen rijden naar het centrum van Zürich, Winterthur en Glattal en naar de andere kant van het land, en vertrekken elke 10 en 15 minuten, en om het halfuur en het uur. Een enkeltje naar het stadscentrum kost CHF 6. De meeste hotels bieden ook vervoer vanaf de luchthaven (vooraf reserveren).

Taxi

Luchthaventaxi’s halen klanten op buiten voor de twee aankomsthallen. De reis naar het centrum van Zürich duurt zo’n 20 minuten en kost ongeveer CHF60. De servicekosten zijn in de taxitarieven inbegrepen, maar chauffeurs waarderen een kleine fooi van ongeveer 5%.

Auto

De autoweg A51 verbindt de luchthaven met het centrum van Zürich (een rit van 20 tot 30 minuten). Huurauto’s zijn verkrijgbaar in het Airport Centre. 

Tram

Tram 10, richting Glattalbahn, vertrekt elk kwartier van de luchthaven naar het centrum. De reis duurt 15 minuten en een enkeltje kost CHF 6,40.

Boek een vlucht naar Zürich

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Zürich

Powered by
 

Huur een auto in Zürich

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com