Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Zurich Airport

De intercontinentale hub van Zwitserland is een favoriete plek voor zowel shoppers als vliegtuigspotters. Meer dan 23 miljoen passagiers reizen jaarlijks door het stijlvolle, vernieuwde Zurich Airport. Het centrum van Zürich ligt op een afstand van slechts 12 km (8 mijl) (ongeveer 10 minuten met de trein).

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Alle shoppers kunnen terecht bij Airport Shopping en de outlet-winkels met de bekende merken. Passagiers kunnen voorbij de veiligheidscontrole eveneens winkelen bij het twee verdiepingen tellende Airside Centre. Het centrum biedt een goede combinatie van exclusieve merknamen en bekende favorieten. Verwen uzelf met accessoires van Hermès, mode van Burberry, schoenen van Bally, parfum en sieraden van Bulgari, cosmetica van La Prairie en chocolade van Sprüngli. Zürich is een van de weinige Europese luchthavens met een uitgebreide reeks taxfree-koopjes op het gebied van cosmetica, alcohol, accessoires en parfum. Taxfreeshops bevinden zich in het Airside Centre en bij gate A en E.

Internet

Overal in de luchthaven is draadloze snelle internetverbinding beschikbaar. Voor en na de veiligheidscontrole zijn er ook computerstations met interverbinding. 

Eten & drinken

Profiteer in het winkelgebied voor de douane van de beste keus aan restaurantjes. Het multiculturele Foodland in Airport Shopping combineert Tex-Mex, Aziatisch en Italiaans en McDonald's. Bezoek bij Check-in 2 de bar Bye Bye of Starbucks. Voorbij de veiligheidscontrole op niveau 1 van het Airside Centre bevinden zich een Burger King, een Caffè Ritazza, een grillbar en café. Ga voor een meer relaxte omgeving om te dineren naar de Center Bar voor de echte keuken van Azië-Pacific en La Corbeille voor een Italiaanse sfeer.

Boek een vlucht naar Zürich

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Zürich

Powered by
 

Huur een auto in Zürich

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com