Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Warsaw Frederic Chopin Airport

Warsaw Frederic Chopin Airport is de drukste luchthaven van Polen en verwerkt meer dan de helft van het luchtverkeer van het land. Per jaar reizen meer dan negen miljoen passagiers via de luchthaven. De luchthaven ligt 10 kilometer (6 mijl) ten zuidwesten van het centrum van Warschau, maar de reistijd naar het centrum bedraagt zelden meer dan 15 tot 30 minuten.

Fly to this airport with KLM

Bus

Voor de South Pier buiten de aankomsthal van de luchthaven is een nieuwe transportterminal geopend. Bus 175 rijdt tussen 5.00 en 23.00 uur regelmatig op en neer tussen de luchthaven en het centrum van de stad. Een kaartje kost Zl3,60 en de reis duurt 30 minuten. Na 23.00 uur rijdt buslijn N32 om het halfuur naar het centrum van de stad.

's Nachts rijdt bus 331 tussen het vliegveld en het metrostation Wilanowska. Buslijnen 148 en 188 rijden tevens naar het centrum van de stad en stoppen dicht bij de grote hotels.

Taxi

Buiten de terminal zijn taxistandplaatsen, hoewel bezoekers bedacht moeten zijn op chauffeurs zonder vergunning die hun diensten aanbieden. Let erop dat de taxi een bord op het dak heeft en een tarievenkaart achter de ruit. De rit naar het centrum van Warschau duurt tussen de 15 en 30 minuten en kost ongeveer Zl40. De meeste grote hotels bieden vervoer aan van en naar de luchthaven. U kunt dit vooraf boeken.

Auto

Volg vanaf de luchthaven de weg Zwirki I Wigury, die rechtstgreeks naar de stad gaat. De weg leidt u naar het centrum en de rit duurt ongeveer 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de drukte op de weg. Autoverhuurbedrijven hebben balies in de vertrekhal voor de veiligheidscontroles.

Boek een vlucht naar Warschau

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Warschau

Powered by
 

Huur een auto in Warschau

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com