Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Boekarest

Metro

Het metronetwerk van Boekarest bestaat uit vier lijnen en 51 stations. De metro is open van 05.00 tot 23.30 uur en elke vijf tot tien minuten rijdt er een metro. Metrostations zijn aangegeven door witte borden met een blauwe M.

Taxi

Taxi’s zijn een goedkope manier van stadsvervoer, maar kies wel een betrouwbare chauffeur uit. Wanneer u een taxi op straat aanhoudt, doet u er goed aan te controleren of de bestuurder beschikt over een taxivergunning. Idealiter staan ook de tarieven vermeld.

Bus

Bussen zijn handig voor korte afstanden, maar kunnen vooral tijdens de spits overvol zitten. Koop een kaartje bij een straatkiosk en vergeet niet het kaartje te knippen bij het instappen. De busdienst rijdt met regelmatige intervallen van 5.00 tot 24.00 uur.

Te voet

Lopen is de beste manier om het compacte centrum van Boekarest te verkennen. Wandel bijvoorbeeld door de Calea Victoriei, de oudste straat van de stad, of rondom het Parlementspaleis. Dit is de enige manier om een indruk te krijgen van de werkelijke grootte van dit kolossale gebouw.

Huur uw auto

Het verkeer in Boekarest rijdt hard, men neemt het niet nauw met de verkeersregels en parkeren is geen makkelijke opgave. Let ook goed op trams en trolleybussen. Een auto is wel handig als u de omgeving buiten de stad gaat verkennen.

Vervoersinformatie

Multiplu-kaartjes die u bij RATB-straatkiosken hebt gekocht, kunt u opwaarderen met maximaal tien ritten in een bus of tram. Of koop een Activ Card voor gebruik in de bus, tram en metro. U kunt de kaart naar behoefte opladen. 

Vergeet niet bij het instappen uw kaartje te valideren. Metrokaartjes met een magneetstrip zijn geldig voor twee of tien ritten, of voor onbeperkt reizen wanneer u een maandkaart koopt. Houd in volle bussen en trams uw bezittingen goed in de gaten. De straten verkeren niet altijd in opperbeste staat, dus let op waar u loopt.

website van de RATB Bucharest Transport

Boek een vlucht naar Boekarest

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Boekarest

Powered by
 

Huur een auto in Boekarest

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com