Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Copenhagen Airport Kastrup

De grootste luchthaven van Scandinavië, Copenhagen Airport Kastrup, verwerkt jaarlijks bijna 23 miljoen passagiers via de drie moderne, stijlvolle terminals. De luchthaven ligt 8 km ten zuidoosten van het centrum van Kopenhagen, dat met trein of metro in 15 minuten te bereiken is.

Fly to this airport with KLM

Trein

Het treinstation van Copenhagen Airport bevindt zich in Terminal 3. Koop kaartjes bij het ticketkantoor in de aankomsthal of bij automaten in het station en neem op platform 2 een trein in de richting van het centrum van Kopenhagen. De trein is een handige en voordelige keuze (een enkeltje kost DKK 36). Er rijdt elke tien minuten een trein en de reis naar het centraal station van Kopenhagen duurt slechts 13 minuten (Hovedbanegården).

Bus

Er rijden diverse bussen naar de luchthaven. De handigste is de 5A, die passagiers naar het centrum van de stad brengt. De bussen vertrekken elke tien minuten en de rit vanaf de luchthaven duurt 35 minuten. De bus kost hetzelfde als de trein (DKK 36), maar is niet zo snel.

Metro

De in de zomer van 2007 geopende metrolijn in Terminal 3 verbindt de luchthaven met het centrum van Kopenhagen. Overdag en ’s avond rijdt de metro elke vijf minuten rechtstreeks naar het centrum, en van donderdag tot en met zondag ook ’s nachts elke 15 minuten. De reistijd naar station Nørreport in het centrum van Kopenhagen duurt ongeveer 15 minuten. Een enkeltje kost DKK 36.

Taxi

Taxi’s staan klaar voor de aankomsthallen van Terminal 1 en 3. De rit van de luchthaven naar het centrum van Kopenhagen duurt 15 tot 20 minuten, en kost tussen DKK 200 en 250 afhankelijk van het tijdstip.

Auto

De snelweg E20 verbindt de luchthaven met het centrum van Kopenhagen. In Terminal 1 en 3 vindt u balies van autoverhuurbedrijven.

Boek een vlucht naar Kopenhagen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kopenhagen

Powered by
 

Huur een auto in Kopenhagen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com