Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Kopenhagen

Bus

Bezoekers die geen haast hebben kunnen de haven-bootbus nemen om de Kleine Zeemeermin en de historische haven van Nyhavn te bewonderen. In de rest van Kopenhagen rijden moderne bussen naar alle belangrijke bezienswaardigheden. De busdienst is de hele nacht beschikbaar voor feestvierders die na een avondje uit naar huis terugkeren.

Metro

Moderne, veilige metrotreinen verbinden het centrum en het eiland Christianshavn met de luchthaven, Ørestad in het zuiden, en de wijk Fredriksberg in het westen. Het centrum van de stad en het zakendistrict liggen binnen een enkele tariefzone; en kortingskaarten zijn ook geldig in bussen en S-tog-treinen.

Taxi

Het aanbod aan taxi's in Kopenhagen is groot, maar ze zijn relatief duur. Taxi's kunnen overal op straat worden aangehouden als de gele 'FRI'-lamp brandt. Alle officiële taxi's hebben een meter, en de meeste chauffeurs accepteren creditcards. Een fooi geven is niet nodig en wordt ook niet verwacht.

Te voet

Het beknopte oude centrum en de winkelstraten van Kopenhagen zijn het best te voet te verkennen – een groot aantal winkelstraten is autovrij.

Huur uw auto

Vanuit Zweden rijdt u met de auto via de snelweg en de indrukwekkende 8 km lange Öresundbridge (brug en tunnel) naar Kopenhagen. Het verkeer in Kopenhagen is niets vergeleken met andere Europese steden, maar parkeren kan lastig zijn; borden geven aan welke parkeergarages ruimte hebben. De parkeerplaatsen op straat worden met verschillende kleuren aangegeven; die in het centrum zijn het duurst.

Vervoersinformatie

Boek een vlucht naar Kopenhagen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kopenhagen

Powered by
 

Huur een auto in Kopenhagen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com