Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Helsinki Vantaa Airport

Helsinki Vantaa, de op drie na grootste luchthaven van Scandinavië verwerkt jaarlijks meer dan 13 miljoen passagiers. Helsinki ligt 20 km ten zuiden van de luchthaven en per bus is het een rit van 30 tot 40 minuten naar het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

20 km ten noorden van Helsinki.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn drie parkeermogelijkheden (kort, lang en zakelijk), op vijf verschillende parkeerterreinen. Een gratis shuttlebus verbindt de parkeerterreinen voor lang parkeren met de terminals. Valetparking is eveneens beschikbaar.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Vantaa is een zeer gebruikersvriendelijke luchthaven. Het gebied achter de douane wordt gedeeld door internationale en binnenlandse passagiers. De afstanden tussen de gates zijn kort.

Luchthavencode

HEL

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Vantaa is een zeer gebruikersvriendelijke luchthaven. Het gebied achter de douane wordt gedeeld door internationale en binnenlandse passagiers. De afstanden tussen de gates zijn kort.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan- Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dan is het slechts een wandeling van twee minuten tussen de internationale en de binnenlandse terminal.

Vervoer tussen de terminals

Terminal 1 en 2 liggen slechts 250 m van elkaar vandaan (2 minuten lopen). Zowel voor als achter de douane zijn de terminals onderling verbonden door overdekte gangen.

Terminal 1

Vanaf Terminal 1 vertrekken internationale en Europese vluchten.

Terminal 2

Vanaf Terminal 2 vertrekken internationale, Europese en sommige binnenlandse vluchten.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Helsinki

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Helsinki

Powered by
 

Huur een auto in Helsinki

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com