Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Helsinki Vantaa Airport

Helsinki Vantaa, de op drie na grootste luchthaven van Scandinavië verwerkt jaarlijks meer dan 13 miljoen passagiers. Helsinki ligt 20 km ten zuiden van de luchthaven en per bus is het een rit van 30 tot 40 minuten naar het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Bus

De Finnair City Bus 615 is de snelste optie. De busrit van de luchthaven naar het centrum van de stad duurt ongeveer 35 minuten. De bussen rijden dagelijks tussen 5.45 en 1.10 uur elke 20 minuten, en stoppen bij twee grote hotels in het centrum en het busstation voor het centraal station. Een enkeltje kost €6,20. Helsinki Region Transport biedt busdiensten van de luchthaven naar de stad. Een enkeltje kost  €4,50 en de vertrektijden verschillen per bestemming. De bushaltes bevinden zich voor de terminals. 

Taxi

Taxi's rijden in ongeveer 30 minuten van de luchthaven naar het centrum en kosten ongeveer €35-40. Er zijn taxistandplaatsen voor beide terminals, en in aankomsthal 1 en 2 bevinden zich servicebalies voor taxi’s. Deeltaxi’s tegen een vast tarief zijn eveneens beschikbaar.

Auto

De Tuusula Road (snelweg 45) verbindt de stad met de luchthaven. De minimale reistijd is rond de 30 minuten, maar tijdens piekuren duurt de rit langer. Autoverhuurbedrijven hebben balies in de overdekte gangen tussen de terminals.

Boek een vlucht naar Helsinki

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Helsinki

Powered by
 

Huur een auto in Helsinki

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com