Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Helsinki

Metro

Om de verafgelegen bezienswaardigheden van Helsinki te bezoeken kunt u ook de metro nemen – deze werkt met een typisch Scandinavische efficiëntie. Stap uit bij Sörnäinen om de levendige wijk Kallio te bezoeken.

Te voet

Dankzij Helsinki's compacte omvang kan een groot deel van de stad te voet verkend worden, zonder dat u maar iets van de bezienswaardigheden hoeft te missen.

Taxi

Taxi's zijn in Helsinki allesbehalve goedkoop, maar ze hebben allemaal een overheidsvergunning, zijn efficiënt en veel bestuurders spreken goed Engels.

Huur uw auto

Helsinki heeft drie verschillende parkeerzones, met prijzen die uiteenlopen van €2 tot €4 per uur. Vermijd de doordeweekse verkeersopstoppingen in het centrum door bij een van de Park & Ride-locaties te parkeren en met het openbaar vervoer verder te reizen.

Een auto huren

Vervoersinformatie

Kaartjes voor bussen, trams, metro en treinen binnen de stadsgrenzen van Helsinki, inclusief de veerboot naar Suomenlinna, kosten pre-paid uit een automaat en in de tram € 2, en in de bus €2,20. Na het stempelen is een kaartje een uur geldig. Houd u bij het autorijden goed aan de snelheidsbeperkingen, want hier wordt streng de hand in gehouden. Boetes worden geheven in overeenstemming met de hoeveelheid kilometers waarmee de snelheidsgrens is overschreden.

Boek een vlucht naar Helsinki

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Helsinki

Powered by
 

Huur een auto in Helsinki

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com