Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Oslo

De op een na grootste luchthaven van Scandinavië, Gardermoen Airport Oslo, verwerkt jaarlijks meer dan 19 miljoen passagiers via de ruime, efficiënte terminal. De luchthaven ligt op nog geen 50 km van de Noorse hoofdstad, een treinreis van zo'n 20 minuten met de Flytoget Airport Express.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

50 km ten noorden van het centrum van Oslo

Parkeren op de luchthaven

Er zijn 9000 parkeerplaatsen in twee parkeergarages, die door middel van overdekte wandelgangen met het aanliggende terminalgebouw zijn verbonden. Er zijn ook parkeerplaatsen in de open lucht voor hoge voertuigen, plus een grote open parkeerplaats met ruimte voor nog eens 7000 auto’s. Faciliteiten voor kort parkeren zijn beschikbaar voor zowel de aankomst- als de vertrekhal.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Neem bij aankomst ruim de tijd voor de overstap tussen internationale en binnenlandse vluchten. Er moet een flink stuk gelopen worden: eerst moet u weer langs de veiligheidscontrole en uw bagage ophalen, vervolgens gaat u weer door de douane om daarna weer in te checken en aan boord te gaan van uw aansluitende binnenlandse vlucht.

Luchthavencode

OSL

Telefoonnummer van de luchthaven

+47 648 12000

Website van de luchthaven

website van Oslo Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vanuit het terminalgebouw van Gardermoen Airport vluchten naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Oslo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Oslo

Powered by
 

Huur een auto in Oslo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com