Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

OSL

Oslo

Boek uw vliegtickets naar Oslo en geniet van eeuwenoude Vikingschepen, dikke wollen kleding en verrukkelijke verse zeevruchten.

Activiteiten

Reis terug in de tijd naar het begin van Oslo met een bezoek aan het Vikingschipmuseum. Wandel langs de reusachtige 9de-eeuwse Vikingschepen, ontdekt in de koninklijke grafheuvels, en bewonder de gekrulde voorstevens, drakenbeelden en handgemaakte scheepsrompen, die getuigen van de artistieke genialiteit en scheepvaartkennis van de Vikingen.

Meer activiteiten

Winkelen

Sluit uw vakantie in Oslo af met een dagje winkelen en vul uw koffers met kleurrijke wollen truien en sjaals, versierd met afbeeldingen van rendieren en sneeuwvlokken. De etalages langs Karl Johans Gate, Oslo’s winkelpromenade, liggen vol met warme truien en dekens.

Meer winkelen

Restaurants

De oude kade Aker Brygge, een voormalige scheepswerf in Oslo, is nu bezaaid met zonnige terrasjes waar u van verse zeevruchten kunt genieten. Proef tijdens uw vakantie de malse heilbot en zalm, of probeer een gegrilde rendiersteak met een Carlsberg-biertje.

Meer restaurants

Uitgaan

Vliegtickets naar Oslo bieden bezoekers ook een gevarieerd uitgaansprogramma. Koop kaarten voor de Oslo Concert Hal, de thuisbasis van het Oslo Filharmonisch Orkest en het grootste pijporgel van Noorwegen. Ontspan na uw vlucht naar Oslo met een avond klassieke muziek van Noorse componisten als Edvard Grieg.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Oslo. Boek uw vliegtickets naar Oslo tijdens de Dag van de Grondwet op 17 mei, of plan uw reis in de winter voor een skivakantie of een glimp van het indrukwekkende noorderlicht.

Boek een vlucht naar Oslo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Oslo

Powered by
 

Huur een auto in Oslo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com