Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Oslo

Te voet

Het centrum van Oslo, waar zich de meeste bezienswaardigheden bevinden, kan makkelijk te voet worden verkend. U kunt de hele lengte van de Karl Johans gate vanaf het Koninklijk Paleis in het westen tot aan het centrale treinstation in het oosten in ongeveer 20 minuten afleggen.

Metro

De Oslo metro, of de T-Bane, is de snelste manier om u in het stadscentrum te verplaatsen. Er zijn zes lijnen die allemaal het station Stortinget in het centrum aandoen. De metro rijdt van 5.30 tot 0.30 uur.

Taxi

Taxi's zijn in het hele stadscentrum beschikbaar, maar prijzig. Ze kunnen niet op straat worden aangehouden.

Bus

Bussen zijn sneller dan de trams en gaan verder de buitenwijken in dan de metro. Er zijn 70 verschillende busroutes, waarvan de meeste beginnen en eindigen op het busstation van Oslo, naast het treinstation in het oosten van het centrum.

Huur uw auto

Oslo ligt aan de noordelijke oever van Oslofjord. Verschillende hoofdwegen leiden naar het centrum en sluiten aan op de drie ringwegen. Er wordt tol geheven om in het centrum rijden; buitenlandse auto's worden gefactureerd via EPC, een bedrijf in Londen. Met een Oslo Pass kunt u in alle openbare parkeergarages parkeren.

Vervoersinformatie

De Oslo Pass toeristenkaart, verkrijgbaar voor één, twee of drie dagen, biedt onbeperkt reizen met al het openbare vervoer (nachtbussen uitgezonderd), gratis toegang tot musea en korting op andere activiteiten. De kaart is te koop bij de toeristische informatiecentra. Kaartjes voor alle soorten openbaar vervoer zijn te koop in kaartmachines in de metrostations.

website van AS Oslo Sporveier

Boek een vlucht naar Oslo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Oslo

Powered by
 

Huur een auto in Oslo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com