Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Gothenburg-Landvetter Airport

Gothenburg Landvetter Airport heeft als servicegebied een groot deel van West-Zweden en verwerkt jaarlijks 4,9 miljoen passagiers. Vanaf de luchthaven, 20 km ten oosten van Gothenburg, rijden expresbussen in ongeveer 30 minuten naar het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Bus

Flygbussarna Airport Coaches biedt de gemakkelijkste manier van reizen tussen de luchthaven en de stad. De bussen rijden tussen 4.20 uur en middernacht elke 15 minuten. De reistijd is ongeveer 35 minuten en kaartjes, die vooraf online te boeken zijn, kosten SEK 177 voor een retourtje en SEK 89 voor een enkeltje. Nettbuss en Taxi Göteberg bieden een pendeldienst van de luchthaven naar de hotels in het stadscentrum. Doordeweeks rijdt deze shuttle om de 15 minuten.

Taxi

Verschillende taxibedrijven hebben een standplaats bij de internationale aankomsthal. Een rit van de luchthaven naar het centrum van Gothenburg duurt ongeveer 30 minuten en kost rond de SEK320.

Auto

De snelweg Route 40 verbindt Gothenburg met Borås. De luchthaven ligt niet ver vanaf de snelweg, 20 km ten oosten van het centrum van de stad. De reistijd bedraagt 25 tot 30 minuten, afhankelijk van de drukte op de weg. Autoverhuurbalies vindt u naast de grote parkeergarages.

Boek een vlucht naar Gothenburg

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Gothenburg

Powered by
 

Huur een auto in Gothenburg

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com