Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Gothenburg

Taxi

Er zijn een aantal taxibedrijven in de stad. U kunt een taxi nemen bij een van de strategisch gelegen standplaatsen, of u kunt ze telefonisch of online bestellen.

Te voet

De snelste manier om korte afstanden af te leggen in het centrum is te voet. Dit is ook een goede manier om de bezienswaardigheden in de haven en de historische straatjes van het oude Haga te verkennen.

Bus

De bussen in Gothenburg rijden door het centrum en naar de buitenwijken. Op veel plaatsen zijn ook aansluitingen met trams. Het hoofdbusstation bevindt zich naast het treinstation.

Vervoersinformatie

The Götheborgs Pass kan online worden gekocht, via de website van het toeristenbureau van Gothenburg, op smartphones of bij toeristenbureaus en diverse winkels in de stad. Het is een voordelige kaart waarmee u onbeperkt kunt reizen met trams, bussen en een aantal veerdiensten; daarnaast hebt u gratis toegang tot bezienswaardigheden, musea en een aantal rondleidingen, en krijgt u korting in bepaalde restaurants en winkels.

website van Travelling in Gothenburg 

Boek een vlucht naar Gothenburg

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Gothenburg

Powered by
 

Huur een auto in Gothenburg

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com