Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Linköping

Bus

Bussen vertrekken vanaf het Resecentrum in het centrum en zijn goedkoop en makkelijk te gebruiken. Lijn 1, 2 en 3 rijden door het centrum en vervolgens respectievelijk noord/zuid, zuidwest en west. Lijn 10 gaat in noordelijke richting naar het winkelcentrum in Tornby, terwijl bus 525 naar de kade in Berg rijdt, net buiten de stad.

Taxi

Taxi’s zijn te vinden bij het treinstation of op andere drukke punten in de stad, maar zijn erg duur. Tenzij u ergens heel snel moet zijn, kunt u beter met het openbaar vervoer reizen.

Te voet

De beste manier om als toerist het centrum van Linköping te bezoeken is te voet. De meeste musea liggen op minder dan een uur loopafstand van het treinstation in het centrum. Wilt u even uitblazen? Dan zijn er genoeg gezellige cafés in de buurt.

Huur uw auto

Linköping ligt aan de E4-hoofdweg die van Stockholm in het noordoosten naar Malmö in het zuidwesten loopt. Parkeren in het centrum kost SEK 10-15 voor drie uur. Vlak bij het station kunt u langer parkeren.

Een auto huren 

Vervoersinformatie

De Periodkort-kortingskaarten zijn bij de Pressbyran-stalletjes te koop en goed voor 24 uur, tien dagen of een maand. Enkele ritten kunnen ook in de bus gekocht worden en contant of met een sms’je worden betaald. De kaartjes zijn goed voor een uur onbeperkt reizen binnen de overeenkomstige zone(s).

website van Ostgotatrafiken

Boek een vlucht naar Linköping

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Linköping

Powered by
 

Huur een auto in Linköping

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com