Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Berlin-Tegel Airport

Reizigers kiezen voor Berlin Tegel Airport vanwege de handige ligging en de efficiënte service. De terminal vervoert jaarlijks meer dan 15 miljoen passagiers naar Europese en intercontinentale bestemmingen. Het centrum van Berlijn is binnen 15-20 minuten per taxi te bereiken. Deze luchthaven zal in het voorjaar van 2013 sluiten om ruimte te maken voor Berlijns nieuwe Brandenburg Willy Brandt Airport.

Fly to this airport with KLM

Trein

Bus 128, 109 en X9 rijden van de luchthaven naar het netwerk van de U-Bahn (metro) en de S-Bahn (tram) van Berlijn, en stoppen bij grote stations zoals Beusselstrasse (S-Bahn Ring Line) en Jungfernheide (U7-lijn), vanwaar u eenvoudig toegang tot het centrum heeft.

Bus

Buslijn 128, X9 en 109 rijden geregeld tussen de luchthaven en het centrum van Berlijn, en vertrekken van de halte voor de aankomsthal. Elke tien minuten tussen 6.00 en 19.00 uur en elke 20 minuten tussen 19.00 en 23.07 uur rijdt de Jet ExpressBus TXL passagiers heen en weer tussen de terminal en belangrijke bezienswaardigheden, zoals Alexanderplatz en Unter den Linden. De rit duurt 30 tot 40 minuten, afhankelijk van de drukte. Bij het BVG-kantoor in de grote hal is meer informatie te verkrijgen (tel: +49 (0) 30 1-94 49).

Auto

De autowegen A105, A11 en A100 verbinden de luchthaven met het centrum van Berlijn. Op een rustige dag duurt de rit naar het centrum 20 minuten. Vlak bij parkeerterrein P2 vindt u vestigingen van de meeste grote autoverhuurbedrijven.

Boek een vlucht naar Berlijn

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Berlijn

Powered by
 

Huur een auto in Berlijn

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com