Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Berlin-Tegel Airport

Reizigers kiezen voor Berlin Tegel Airport vanwege de handige ligging en de efficiënte service. De terminal vervoert jaarlijks meer dan 15 miljoen passagiers naar Europese en intercontinentale bestemmingen. Het centrum van Berlijn is binnen 15-20 minuten per taxi te bereiken. Deze luchthaven zal in het voorjaar van 2013 sluiten om ruimte te maken voor Berlijns nieuwe Brandenburg Willy Brandt Airport.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

De meeste winkels bevinden zich aan de Boulevard Tegel voor de veiligheidscontrole, waar van alles te krijgen is; van de laatste mode en snijbloemen, tot boeken en souvenirs. U vindt er grote merken als Hugo Boss en Esprit, maar ook Bon Voyage voor internationale tijdschriften en kranten, en Leysieffer voor luxe zoetwaren. In de vertreklounges kunt u taxfree-producten kopen, zoals alcohol, tabak, parfum en cosmetica.

Internet

Passagiers met een laptop of pda kunnen gebruikmaken van snelle draadloze internettoegang in de terminal, door gewoon een aanbieder en de gewenste betalingsmethode te selecteren.

Eten & drinken

Talloze restaurants, cafés en bars voor de veiligheidscontrole in de grote hal van de terminal proberen uw klandizie te verwerven. Haal een dosis cafeïne bij de Segafredo Bar, of drink een biertje voor uw vlucht in de Wiesn Bar.

Stil uw honger met een baguette en een salade bij Mayer's (Terminal A) of met bratwurst en patat bij ESS-Bahn (vlak bij Terminal A). Red Baron serveert frisse salades en grillspecialiteiten. Reizigers die van zoet houden zijn aan het goede adres bij Leysieffer Bistro, met een grote keus aan zelfgemaakte taarten en gebakjes.

Boek een vlucht naar Berlijn

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Berlijn

Powered by
 

Huur een auto in Berlijn

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com