Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Berlijn

Bus

Naast het railnetwerk is er ook een netwerk van bussen. Bussen zijn niet zo snel, maar wel heel comfortabel. Na middernacht is de bus vaak de enige optie. In de bus kunt u een kaartje kopen en de haltes zijn voorzien van een 'H'. De busroutes 100 en 200 rijden langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn en het is een goedkope en leuke manier om alles te zien. Beide buslijnen stoppen bij Unter den Linden.

Metro

Huur uw auto

Met brede lommerrijke boulevards en makkelijk bereikbare bezienswaardigheden is Berlijn een van de meest autovriendelijke steden in Europa. Alleen voertuigen met lage CO2-uitstoot zijn toegestaan in het centrum van Berlijn – dus kijk of uw huurauto een speciale Groene Zone-sticker heeft. Vergeet niet dat op de meeste fietspaden in de stad fietsers voorrang hebben.

Vervoersinformatie

Boek een vlucht naar Berlijn

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Berlijn

Powered by
 

Huur een auto in Berlijn

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com