Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Frankfurt Airport

Frankfurt Airport is de op twee na grootste luchthaven van Europa en verwerkt jaarlijks 56 miljoen passagiers via twee terminals. De afstand tot het centrum van Frankfurt is 13 km. Met de trein is het vanaf Terminal 1 een reis van 11 minuten naar het centrum.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

13 km ten zuidwesten van Frankfurt.

Parkeren op de luchthaven

Beide terminals hebben parkeerfaciliteiten, inclusief parkeren voor vakantie en zakelijke en extra beveiligde parkeerplaatsen. De luchthaven hanteert glijdende tarieven voor verblijven van 30 minuten tot enkele weken, en u kunt meer dan 50% besparen door van tevoren via internet te boeken.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

FRA

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit gebied D in Terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

Terminals 1 en 2 worden verbonden door de Sky Line, een gratis trein, die elke twee tot drie minuten rijdt en de rit duurt twee minuten. Bagagewagentjes zijn niet toegestaan in de pendeltrein. Er is ook een gratis pendelbus naar Terminal 2.

Terminal 1

Terminal 1 is de hoofdterminal. De incheckbalies zijn op de begane grond en op de tweede verdieping van het terminalgebouw.

Terminal 2

Veel luchtvaartmaatschappijen vertrekken ook vanaf de kleinere Terminal 2. De incheckbalies zijn op niveau 2.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Frankfurt

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Frankfurt

Powered by
 

Huur een auto in Frankfurt

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com