Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Frankfurt Airport

Frankfurt Airport is de op twee na grootste luchthaven van Europa en verwerkt jaarlijks 56 miljoen passagiers via twee terminals. De afstand tot het centrum van Frankfurt is 13 km. Met de trein is het vanaf Terminal 1 een reis van 11 minuten naar het centrum.

Fly to this airport with KLM

Trein

De trein is de snelste, kortste en makkelijkste manier van vervoer tussen de luchthaven en het centrum van de stad. Lokale S-Bahn-treinen van de RMV rijden elke 15 minuten tussen Terminal 1 op de luchthaven en het Centraal Station in Frankfurt. De reis duurt 11 minuten en een enkeltje kost €4,10. U kunt een kaartje kopen bij de RMV-ticketbalie of een automaat, beide in gebied B op de begane grond van Terminal 1. Treinen naar bestemmingen binnen Duitsland vertrekken van het internationale treinstation van de Deutsche Bahn, naast Terminal 1.

Bus

Busdiensten tussen de luchthaven en het centrum van de stad zijn beperkt. Elk halfuur rijdt buslijn 61 naar het zuidelijke treinstation van Frankfurt. De busrit duurt 20 tot 30 minuten. Het is een goedkope manier om naar de stad te reizen, maar alleen handig als u ten zuiden van de rivier verblijft, in Sachsenhausen. Een enkeltje kost €4,10. Bussen vertrekken van Terminal 1, voor de aankomsthal, of van Level 2 in Terminal 2; kaartjes kunnen bij de chauffeur worden gekocht. Busdiensten verzorgd door Bohr Omnibus verbinden Frankfurt Airport en Frankfurt Hahn Airport. De reis duurt anderhalf uur en kaartjes kosten €13.

Taxi

Taxi’s vertrekken van zowel Terminal 1 als 2. De rit tussen het centrum van de stad en de luchthaven duurt 30 minuten en kost ongeveer €25. Dat is niet goedkoop, maar het is waarschijnlijk de beste optie als u veel bagage heeft en voor uw hotel afgezet of opgehaald wilt worden.

Auto

De snelwegen A3, A67 of A5 verbinden de luchthaven met het centrum van de stad. De autorit duurt ongeveer 25 minuten. In beide aankomsthallen zijn balies van autoverhuurbedrijven.

Boek een vlucht naar Frankfurt

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Frankfurt

Powered by
 

Huur een auto in Frankfurt

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com