Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Frankfurt

Bus

Het busnetwerk is uitgebreid en betrouwbaar. Voor iedere vorm van openbaar stadsvervoer geldt dat uw kaartje moet worden afgestempeld bij het instappen. De nachtbussen rijden van 1.00 tot 5.00 uur.

Metro

Het metronetwerk van Frankfurt, de U-Bahn, is een snelle en praktische manier om u binnen de stad te verplaatsen. Er zijn zeven lijnen en de metro rijdt van 4.00 tot 2.00 uur.

Te voet

Taxi

De beige Mercedes-taxi’s zijn eenvoudig te herkennen. U kunt een taxi op straat aanhouden of de taxicentrale bellen op nummer +49 (0) 69 250 001 om een taxi te bestellen. Taxichauffeurs verwachten een fooi van 5-10%.

Huur uw auto

Veel zakenreizigers bezoeken Frankfurt, de financiële hoofdstad van Duitsland, met de auto. Een aantal snelwegen voert het verkeer rond, door en uit de stad. Autoverkeer in het centrum is beperkt tot auto's met een speciale milieusticker (lage CO2-uitstoot), maar er zijn meerdere Park & Ride-locaties aan de buitenrand van de stad.

Vervoersinformatie

Wanneer u intensief gebruikmaakt van het openbaar vervoer, kunt u met een dagkaart veel geld besparen. Deze dagkaart is geldig in metro, bus en tram. Met de Frankfurt Card kunt u gedurende 1 of 2 dagen gratis reizen met het openbaar vervoer en profiteren van gratis toegang of korting op verschillende bezienswaardigheden in de stad.

website van Frankfurt Transport

Boek een vlucht naar Frankfurt

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Frankfurt

Powered by
 

Huur een auto in Frankfurt

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com