Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Hamburg Airport

Hamburg Airport verwerkt jaarlijks meer dan 13,5 miljoen passagiers, die naar meer dan 120 bestemmingen vliegen. De luchthaven ligt slechts 8,5 km ten noordwesten van Hamburg en met de S-Bahn treinverbinding bent u in 25 minuten in het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Bus

Elke 15 minuten vertrekken er bussen vanaf de halte voor de terminals. Bus 26, 39, 274, 292 en de nachtbus 606 rijden in ongeveer 35 minuten naar het centrum.

Kaartjes zijn tevens geldig voor de trein en een enkeltje kost 2,80.

Taxi

Taxi’s staan klaar voor beide terminals. De 30 minuten durende rit naar het centrum van Hamburg kost ongeveer €25.

Auto

Hamburg Airport is verbonden met de A7, de A1 en de A24. Het centrum van de stad wordt duidelijk aangegeven op de B433. De rit duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de drukte. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal van Terminal 2.

Boek een vlucht naar Hamburg

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Hamburg

Powered by
 

Huur een auto in Hamburg

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com