Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Hamburg

Metro

Taxi

De Hamburgse beige Mercedes-taxi's zijn makkelijk herkenbaar. U kunt ze op straat aanhouden of bestellen door de taxicentrale te bellen op +49 (0) 40 66 66 66. Bestuurders verwachten 5 tot 10% fooi.

Bus

De Hamburgse MetroBus en Stadsbus beslaan het hele centrum en het merendeel van de omringende wijken. Bussen zijn ideaal wanneer u iets van de omgeving wilt zien tijdens het reizen, maar zijn ook 's avonds handig. Er zijn verschillende buslijnen die 's nachts rijden en vanaf het centrale begin- en overstappunt bij de Rathausmarkt de meeste wijken verbinden. U koopt uw kaartje bij de bestuurder.

Te voet

De beste manier om de Altstadt en St. Pauli te verkennen is te voet. Wandel langs de oever van het Aussenalster-meer in het noordoosten, of loop vanaf de Museumshafen Oevelgönne westwaarts langs een rustig stukje van de Elberivier.

Huur uw auto

Het centrum van Hamburg is via een aantal snelwegen goed bereikbaar. Bij aankomst in het stadscentrum treft u elektronische wegwijzers die aangeven waar u kunt parkeren. De verschillende zones zijn met kleuren aangegeven: rood voor Mönckebergstrasse, geel voor Jungfernstieg en groen voor het havengebied.

Vervoersinformatie

Het openbaar vervoer van Hamburg is volledig geïntegreerd: met hetzelfde kaartje kunt u zowel met de U-Bahn en de S-Bahn als de stadsbussen reizen. Zone A is voldoende voor de meeste bezienswaardigheden, tenzij u nog verder naar de buitenwijken wilt reizen. Een dagkaart (Tageskarte) geeft een dag onbeperkt reizen. De Hamburg Card, afgegeven door het Hamburg Bureau voor Toerisme, geeft gratis reizen met het openbaar vervoer en gratis toegang of korting tot de musea en vele andere attracties van Hamburg.

website van het openbaar vervoer in Hamburg (Hamburger Verkehrsverbund)

Boek een vlucht naar Hamburg

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Hamburg

Powered by
 

Huur een auto in Hamburg

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com