Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Dublin

Dublin Airport is verreweg de drukste luchthavenhub van Ierland en verwerkt jaarlijks meer dan 23 miljoen passagiers via een enkele terminal. De luchthaven ligt 10 km ten noorden van Dublin en de reistijd per taxi naar het centrum van de stad is 20 minuten, afhankelijk van de drukte.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

10 km ten noorden van Dublin.

Parkeren op de luchthaven

De parkeerplaatsen voor kort parkeren bevinden zich op slechts enkele meters van de ingang van de terminal. Om de parkeerterreinen voor lang parkeren te berieken, kunt u gebruikmaken van de gratis shuttlebus naar de terminal (houd rekening met 40 minuten voor het inchecken). Op alle parkeerplaatsen wordt regelmatig gesurveilleerd door de luchthavenpolitie. Er is ook een valetservice beschikbaar.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In de aankomsthal vindt u een handige informatiebalie voor toeristen.

Luchthavencode

DUB

Telefoonnummer van de luchthaven

+353 (0) 1 814 1111

Website van de luchthaven

website van Dublin Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

De meeste incheckbalies bevinden zich op de eerste verdieping. De incheckbalies gaan gewoonlijk twee uur voor vertrek open. Vertrek op tijd naar de luchthaven, vooral als u tijdens de ochtend- en avondspits vanuit het centrum vertrekt.

Aantal terminals

Eén (Terminal T2 wordt in 2010 geopend)

Boek een vlucht naar Dublin

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Dublin

Powered by
 

Huur een auto in Dublin

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com