Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Dublin

Taxi

Het is meestal vrij eenvoudig om een taxi te vinden. In het centrum kunt u ze aanhouden op straat, in de buitenwijken is het beter even te bellen. Alle taxi’s rijden op de meter; houd er dus rekening mee dat het in de spits aardig kan oplopen als u vast komt te zitten in het verkeer.

Bus

Het moderne busnetwerk van Dublin doorkruist het stadscentrum en de meeste routes komen in de buurt van Trinity College. U betaalt aan de bestuurder bij het instappen en vriendelijke passagiers wijzen u graag de weg. Ook rijden er diverse bussen naar de luchthaven en is er een beperkt aantal nachtbussen. De tijden staan meestal vermeld op de bushalte. An lar is Keltisch voor "stadscentrum".

Te voet

Wandelen is de beste manier om de relatief kleine stad te verkennen. Zorg daarbij wel voor gemakkelijke (en waterdichte) schoenen. Het toeristenbureau aan Suffolk Street heeft een prima stadskaart en de bezienswaardigheden worden goed aangegeven.

Huur uw auto

De M1 voert vanuit het noorden rechtstreeks naar Dublin en sluit aan op de M50-ringweg, of gaat ondergronds door de Dublin Port Tunnel naar de veerboothaven en zuid Dublin. Al deze wegen zijn tolwegen. Met de SmartPark Card betaalt u vanaf €6,40 per nacht om uw auto in een Q-Park-garage te parkeren.

Vervoersinformatie

Een Dublin Pass Rambler Ticket biedt onbeperkt reizen met de bus gedurende één, drie of vijf achtereenvolgende dagen. De luchthavenbus is hierbij inbegrepen, dus koop de kaart bij aankomst op de luchthaven. Een pre-paid DART-dagkaart is meestal goedkoper dan verschillende keren een kaartje kopen. Vermijd het verkeer in de spits wanneer de straten onbegaanbaar zijn en neem genoeg tijd om de luchthaven te bereiken - vooral vroeg in de avond of in het weekend na een sportwedstrijd (Keltisch voetbal, hurley of wat voor sport dan ook!).

Boek een vlucht naar Dublin

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Dublin

Powered by
 

Huur een auto in Dublin

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com