Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

RTM

Rotterdam

Boek uw vliegtickets naar Rotterdam om te genieten van een moderne rondvaart door de haven, trendy designwinkels en visrestaurants aan de haven.

Activiteiten

Een tochtje aan boord van een rondvaartboot waarmee u langs enorme containerschepen en reusachtige olietankers in de haven van Rotterdam vaart, is een echte aanrader tijdens uw vakantie. Vervolgens mag een bezoek aan het moderne havendok en het Boijmans Van Beuningen Museum met een uitgebreide collectie Europese meesterwerken niet ontbreken.

Meer activiteiten

Winkelen

Uw reis naar Rotterdam is een uitstekende kans om de avant-gardistische Nederlandse vormgeving te bewonderen. Asymmetrische theepotten of hippe tafelkleden zijn unieke souvenirs van uw vakantie in Rotterdam. Aan de trendy Witte de Withstraat vindt u naast hippe modeboetieks ook stijlvolle huishoudelijke artikelen.

Meer winkelen

Restaurants

Meer restaurants

Uitgaan

Vliegtickets naar Rotterdam beloven een trendy en gevarieerd uitgaansleven. Een jong en hip publiek drinkt Hollandse jenever en biertjes in de dansbars rondom het Rotterdamse Hofplein. De avond komt pas na middernacht op gang wanneer livebands en dj’s het volume in deze havenstad flink verhogen.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Rotterdam. Reserveer uw vliegtickets begin april wanneer zeilboten zich in de haven verzamelen voor de start van de jaarlijkse Race of the Classics naar Amsterdam.

Boek een vlucht naar Rotterdam

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Rotterdam

Powered by
 

Huur een auto in Rotterdam

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com