Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Aberdeen

Aberdeen Airport ligt 11 km van het centrum van de stad en verwerkt jaarlijks meer dan drie miljoen passagiers via de terminal. De luchthaven is ook een van de drukste Europese commerciële heliports ten behoeve van de olie- en gasindustrie in de Noordzee. Een rechtstreekse busdienst rijdt in een halfuur naar het centrum van Aberdeen.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

11 km ten westen van Aberdeen.

Parkeren op de luchthaven

De parkeerplaats voor kort parkeren bevindt zich in een parkeergarage op slechts enkele minuten afstand van het terminalgebouw. De parkeerplaats voor lang parkeren ligt vlak bij de rand van de luchthaven en een gratis bus rijdt in twee minuten van de parkeerplaats naar de terminal. Er zijn kortingen mogelijk op alle parkeertarieven als u van tevoren via internet reserveert.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De luchthaven heeft twee geldautomaten die naast Britse ponden ook euro’s en Amerikaanse dollars kunnen uitgeven. Voor het wisselen van geld en het kopen van vreemde valuta’s kunt u terecht bij het Travelex Bureau vlak bij de hoofdingang van de luchthaven.

Luchthavencode

ABZ

Telefoonnummer van de luchthaven

0844 481 6666 (alleen vanuit het Verenigd Koninkrijk)

Website van de luchthaven

website van BAA Aberdeen Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de hoofdterminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Eén, plus helikopterterminals

Terminal 1

Alle commerciële vluchten (naar 35 bestemmingen) worden verzorgd vanuit Terminal 1.

Boek een vlucht naar Aberdeen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Aberdeen

Powered by
 

Huur een auto in Aberdeen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com