Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Aberdeen

Bus

Een bus waar u naar wens mag in- en uitstappen vervoert bezoekers langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Aberdeen. First Aberdeen en Stagecoach Bluebird bieden busdiensten binnen en buiten de stad.

Auto

Om de omgeving buiten de stad te verkennen kunt u het beste een auto huren. Let echter op uw drankgebruik wanneer u de Whisky and Castle Trail aflegt.

Te voet

Aberdeen is gemaakt om te voet (met comfortabele wandelschoenen) te verkennen, indien het weer meezit. Zelfs iemand die niet gewend is veel te lopen kan makkelijk het vlakke en kleine centrum lopend bezichtigen. Buiten de stad zijn er veel wandelroutes in de heuvels en langs de kust.

Taxi

Taxi's zijn makkelijk te vinden en redelijk geprijsd. U kunt een taxi aanhouden op straat of instappen bij een van de vele standplaatsen in het centrum.

Vervoersinformatie

In het centrum is het makkelijk autorijden en er zijn zelden verkeersopstoppingen. Het parkeren kan echter lastig en duur zijn, dus de bus is vaak beter. Met het MegaRider-kaartje kunt u zeven dagen onbeperkt reizen met alle bussen in Aberdeen. Een Explorer-ticket biedt 3, 5 of 8 dagen reizen met Scottish Citylink Services met enige beperkingen. 

website van Scotland Traveline

Boek een vlucht naar Aberdeen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Aberdeen

Powered by
 

Huur een auto in Aberdeen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com