Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Birmingham International Airport

Birmingham International Airport is de op vijf na grootste luchthaven van Groot-Brittannië, en na Heathrow de grootste voor zakelijk verkeer. De luchthaven verwerkt jaarlijks ongeveer negen miljoen passagiers via de gerestylede terminal. Het centrum van Birmingham ligt 13 km van de luchthaven en is per trein in 10 tot 20 minuten te bereiken vanaf het treinstation van Birmingham International.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

13 km ten oosten van Birmingham.

Parkeren op de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

Telefoonnummer luchthaven

+44 (0) 871 222 0072

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de hoofdterminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Hoofdterminal

Alle internationale, Europese en binnenlandse vluchten, plus budgetvliegmaatschappijen en chartervluchten vertrekken vanaf de onlangs vernieuwde hoofdterminal.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Birmingham

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Birmingham

Powered by
 

Huur een auto in Birmingham

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com