Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Birmingham

Te voet

Het stadscentrum van Birmingham is zeer eenvoudig te belopen; de benenwagen is meestal zelfs ook de snelste manier om u door de stad te verplaatsen. Een wandeling langs de grachten vormt een fantastische gelegenheid om mooie plekjes te bezichtigen. Brindleyplace en het Jewellery Quarter liggen op ongeveer een kilometer afstand van het centrum.

Huur uw auto

De wirwar van wegen in Birmingham lijkt een stuk enger dan het is. Het is vaak druk op de weg, maar de stad is makkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het land. In de stad zelf zijn er ruim 25.000 parkeerplaatsen. Sommige kunnen via de telefoon betaald worden. Een recente kaart of GPS komt goed van pas.

Vervoersinformatie

Voor onbeperkt gebruik van de bus, trein en tram biedt het NWM Daytripper-ticket de meeste waarde voor uw geld. Deze kaart is geldig op weekdagen na 9.30 uur, tijdens het hele weekend en op Bank Holiday-maandagen. Travel West Midlands verstrekt ook dagkaarten voor tram en bus voor tijdens de daluren. De Dayranger dekt het uitgebreidere netwerk van West Midlands. Vergeet niet dat de meeste bezienswaardigheden in het centrum lopend goed te bereiken zijn.

website van Network West Midlands

Boek een vlucht naar Birmingham

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Birmingham

Powered by
 

Huur een auto in Birmingham

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com