Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Bristol

Te voet

Bristol is een ideale stad om te voet te verkennen, met een autovrije winkelzone en fijne wandelgelegenheden langs de Harbourside. Clifton heeft leuke smalle straatjes en tevens grote open ruimtes zoals de Downs met uitzicht over de Avon Gorge.

Bus

Bussen rijden volop in en rond Bristol, met goede verbindingen in de stad en diverse routes buiten de stadsgrenzen. De meest handige busroute voor bezoekers is de lijn die vanaf het treinstation via het centrum naar Clifton rijdt. De City Sightseeing bus biedt een vaste route voor toeristen, van maart tot oktober.

Taxi

Taxi’s zijn vooral ’s avonds laat een populair, maar niet goedkoop, vervoersmiddel. Ook staan er vaak lange rijen bij de taxistandplaatsen op vrijdag- en zaterdagvond. U kunt wel altijd van tevoren een taxi reserveren.

Huur uw auto

Via de M4- en M5-snelweg bent u zo in Bristol, maar eenmaal in het centrum is een GPS of goede kaart geen overbodige luxe. Er zijn parkeerplaatsen op straat en in parkeergarages, zoals de onlangs in gebruik genomen Cabot Circus-garage. Ook zijn er diverse Park & Ride-locaties aan de rand van de stad met bussen naar het centrum.

Vervoersinformatie

Met een FirstDay buskaart kunt u een dag lang onbeperkt alle stadsbussen gebruiken. Een Multi Stop ticket is een vergelijkbare dagkaart maar dan voor de veerboten.

website van First Group

website van Bristol Ferry Boat Co

Boek een vlucht naar Bristol

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bristol

Powered by
 

Huur een auto in Bristol

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com