Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Edinburgh Airport

Edinburgh Airport ligt 12 km ten westen van de hoofdstad en verwerkt jaarlijks 9 miljoen passagiers via een enkele terminal; dit is de drukste luchthaven van Schotland. In 2009 is £ 40 miljoen geïnvesteerd in de uitbreiding van de terminal die over enkele jaren gereed zal zijn. 

Fly to this airport with KLM

Winkelen

Edinburgh Airport heeft 3600 m² winkeloppervlak. Koop een fraaie Italiaanse tas bij The Collection @ Edinburgh, of een cadeau van de Schotse designerboetiek Liquorice Tree. Reisbenodigdheden vindt u bij Boots en elektronica bij Dixons. Sla een voorraad leesvoer in bij WHSmith Books of verwen uzelf met taxfree-artikelen zoals parfum, make-up en alcohol bij World Duty Free.

Reist u binnen de EU, ga dan voor uw vertrek winkelen en haal uw aankopen bij terugkeer op met de gratis Shop & Collect Service. Bewaar de bonnen en haal uw aankopen af in de aankomsthal.

 

Internet

Overal op de luchthaven vindt u Wi-Fi-breedbandhotspots van Boingo Wireless. Er zijn zowel voor als na de veiligheidscontrole overal stopcontacten om uw laptop op te laden en bij Spectrum Interactive vindt u vaste computerterminals waar u voor vertrek nog even snel kunt e-mailen. 

Eten & drinken

Pep uzelf op met een espresso bij Costa of Nero, ga op de Franse toer met een gebakje bij Paul of geniet van een warme snack bij West Cornwall Pasty. Profiteer van het voordelige kindermenu in The Turnhouse of verwen uzelf met oesters en champagne bij de Thermidors. Kies voor een gezonde maaltijd met de salades, baguettesandwiches en soepen van Eat. De prijs van eten en drinken op de luchthaven is gelijk aan wat u in Britse steden betaalt.

Boek een vlucht naar Edinburgh

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Edinburgh

Powered by
 

Huur een auto in Edinburgh

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com