Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Glasgow Airport

Glasgow Airport, Schotlands voornaamste hub voor langeafstandsvluchten, verwerkt jaarlijks vanuit één enkele terminal meer dan negen miljoen passagiers naar meer dan 90 bestemmingen. De luchthaven ligt 13 km ten westen van het centrum van Glasgow. Per bus is het centrum in 25 minuten te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Trein

De trein is niet de handigste manier van reizen, aangezien het dichtstbijzijnde station, Paisley Gilmour Street, ongeveer anderhalve km van de luchthaven ligt. Reguliere Arriva-bussen (N66 en N300) rijden van de luchthaven naar het station, een rit van vijf minuten. Treinen rijden ongeveer elke tien minuten van Paisley Gilmour Street naar Glasgow Central, en de reis duurt ongeveer 15 minuten.

Bus

Tenzij u heel veel bagage heeft, is de bus de handigste en goedkoopste manier van reizen tussen de luchthaven en het centrum van de stad. First-bussen verzorgen elke 10 tot 15 minuten de Glasgow Shuttle Service 50 pendeldienst tussen de luchthaven en Buchanan Bus Station via Central Station en Queen Street Station. De rit duurt 25 minuten. Kaartjes kunnen bij de chauffeur worden gekocht; een retourtje kost £7,50 en een enkeltje £5.

Taxi

Handige maar relatief dure witte luchthaventaxi’s staan buiten de aankomsthal gereed. De rit duurt ongeveer 20 minuten en kost rond de £20-22, afhankelijk van de drukte op de weg.

Auto

De autorit van de luchthaven naar Glasgow over de M8 (via afslag 28) duurt 20 minuten. In de terminal, op de begane grond, zijn balies van autoverhuurbedrijven.

Boek een vlucht naar Glasgow

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Glasgow

Powered by
 

Huur een auto in Glasgow

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com