Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Liverpool Airport

Liverpool John Lennon Airport is een van de oudste luchthavens van Engeland en verzorgt vluchten van en naar meer dan 60 landen. De luchthaven is vernoemd naar de legendarische, uit Liverpool afkomstige zanger en heeft als motto "Above us only sky", een citaat uit Lennons lied "Imagine". De internationale luchthaven verwerkt jaarlijks meer dan vijf miljoen passagiers via één enkele terminal. Het centrum van Liverpool ligt 11 km van de luchthaven en is per bus in 35 minuten te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

11 km ten zuidoosten van Liverpool.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn diverse parkeermogelijkheden bij de terminal, variërend van kort tot lang parkeren en luxe parkeren. In de overdekte parkeergarage tegenover het terminalgebouw kunt u parkeerplaatsen reserveren voor kort parkeren. De parkeerplaats voor middellang parkeren is slechts vier minuten lopen van de terminal en is bestemd voor parkeren voor twee tot vier dagen, terwijl de parkeerplaats voor lang parkeren gebruikt kan worden voor parkeren voor 12 uur en langer. Vlak bij de check-in vindt u de ophaal- en afzetzone (eerste 10 minuten gratis) en de luxe parkeerplaats. De parkeerplaatsen voor middellang en luxe parkeren dienen vooraf gereserveerd te worden.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De terminal heeft drie niveaus, die met elkaar in verbinding staan door middel van liften en roltrappen.

Luchthavencode

LPL

Telefoonnummer van de luchthaven

+44 (0) 871 521 8484

Website van de luchthaven

website van Liverpool John Lennon Airport

Overstapluchthaven

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Vanuit de terminal van Liverpool John Lennon Airport worden vluchten verzorgd naar bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en Europa, en naar intercontinentale bestemmingen.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Liverpool

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Liverpool

Powered by
 

Huur een auto in Liverpool

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com