Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Manchester Airport

Manchester Airport, de drukste Britse luchthaven buiten Londen, verwerkt jaarlijks bijna 19 miljoen passagiers via drie terminals. De luchthaven ligt 10 mijl (16 km) ten zuiden van het centrum. De treinreis van de luchthaven naar het centrum duurt 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Trein

De luchthaven heeft een eigen treinstation bij het geïntegreerde vervoerscentrum, dat met de terminals verbonden is via de Skylink-wandelgang. Lokale treinen rijden ongeveer elke 10 minuten naar Manchester Piccadilly in het centrum. De reis duurt zo’n 15 minuten en een enkeltje kost £3,80. Regionale treinen van First TransPennine en Northern rijden naar bestemmingen in het noorden van Engeland en Schotland.

Bus

Er rijden diverse busdiensten tussen de luchthaven en de stad; bus 18 rijdt naar het Trafford Centre, bus 105 naar het stadscentrum en bus 43 rijdt 24 uur per dag via Wythenshawe naar het stadscentrum. De busrit naar Manchester Piccadilly Station duurt ongeveer 20 minuten; alle bussen vertrekken vanaf het geïntegreerde vervoerscentrum, Station genaamd. 

Shuttlebus

National Express-bussen rijden dagelijks elk uur van het geïntegreerde busstation van de luchthaven naar het centrum van Manchester. De rit duurt, afhankelijk van de drukte op de weg, 25 tot 55 minuten. Een enkeltje kost £3,30-£4,50.

Taxi

Heeft u te veel bagage voor de trein of bus, dan kunt u terecht bij de Hackney-taxistandplaatsen buiten voor de aankomsthal van elke terminal en bij het treinstation. Het tarief voor een rit naar het centrum van de stad ligt rond de £22 en de reis duurt ongeveer 30 minuten, maar langer tijdens de spitsuren.

Auto

Per auto duurt de rit naar het centrum van Manchester over de M56 (via afslag 5) ongeveer 30 minuten. In elke terminal zijn balies van autoverhuurbedrijven en de huurauto’s kunnen worden opgehaald en ingeleverd bij de parkeergarages van de terminals. Reserveer vooraf online voor korting.

Boek een vlucht naar Manchester

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Manchester

Powered by
 

Huur een auto in Manchester

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com