Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Manchester Airport

Manchester Airport, de drukste Britse luchthaven buiten Londen, verwerkt jaarlijks bijna 19 miljoen passagiers via drie terminals. De luchthaven ligt 10 mijl (16 km) ten zuiden van het centrum. De treinreis van de luchthaven naar het centrum duurt 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Winkelen

De beste mogelijkheden om te winkelen vindt u achter de veiligheidscontrole bij Terminal 1, met winkels zoals Accessorize, Fat Face, Monsoon en Kurt Geiger. Voor accessoires voor uw fototoestel kunt u terecht bij Dixons, voor boeken en tijdschriften bij WH Smith en voor lastminute cosmeticaproducten bij drogisterij Boots die in alle drie terminals vertegenwoordigd is.

Reist u binnen de EU, dan kunt u achter de veiligheidscontrole producten kopen tegen het equivalent van de taxfree-prijs. Sommige winkels bieden een collect-on-return service en thuisbezorging wordt aangeboden bij Alpha en Dixon’s.

Internet

Snelle draadloze internettoegang is beschikbaar in de luchthaven; de eerste 30 minuten zijn gratis.

Eten & drinken

Voor de veiligheidscontrole vindt u eetgelegenheden zoals Runway Brasserie tussen Terminal 1 en 2, en koffie en snacks bij Costa Coffee in Terminal 3. Starbucks-vestigingen vindt u achter de veiligheidscontrole in Terminal 1 en 2, en in Terminal 3 treft u de snackbars Bar 08 en Delice de France. De meeste eet- en drankgelegenheden bevinden zich na de veiligheidscontrole: probeer de Runway Bar in Terminal 1, drink cocktails bij de Observatory Bar in Terminal 2 of geniet van een pintje bij The Medlock in Terminal 3. Ga voor een uitgebreide maaltijd achter de veiligheidscontrole naar Giraffe in Terminal 1.

Boek een vlucht naar Manchester

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Manchester

Powered by
 

Huur een auto in Manchester

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com