Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Newcastle International Airport

Newcastle International Airport is een van de snelst groeiende regionale luchthavens van Groot-Brittannië. De luchthaven verwerkt jaarlijks 4 miljoen passagiers via de terminal. Met de metro duurt de reis van 11 km zuidoostwaarts naar Newcastle Central Station minder dan 25 minuten.

Fly to this airport with KLM

Bus

De bussen X74, X78 en X79 rijden in 20 tot 30 minuten van de luchthaven naar Eldon Square in het centrum van de stad. De bussen vertrekken elk halfuur. Kaartjes kunnen aan boord gekocht worden en kosten £2,20 voor een enkeltje. De bushalte is aan de doorgaande weg voor het terminalgebouw.

Taxi

Airport Taxis is het enige officiële taxibedrijf dat klanten direct voor het terminalgebouw mag ophalen en afzetten. De rit van de luchthaven naar het centrum duurt ongeveer 20 minuten en kost zo’n £15 tot £20. Neem een taxi bij de standplaats voor de aankomsthal; reserveer telefonisch (+44 (0) 191 214 6969) of boek online voor een rit naar de luchthaven.

Auto

Rijd bij het verlaten van de luchthaven de A696 op in de richting van het centrum van Newcastle. In de aankomsthal vindt u de balies van autoverhuurbedrijven.

Boek een vlucht naar Newcastle

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Newcastle

Powered by
 

Huur een auto in Newcastle

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com